fredag 24. juli 2009

Laaang oppdatering etter noen ukers fravær:D

Har ikke fått oppdatert er på en stund:) har nemlig ikke vært hjemme, men som man så fint leser i avisene skal man ikke reklamere med at man er på ferie så da gjør man så klart ikke det:D
Forrige uke var det klart for jentetur til Risør og årets Bluegrass festival!
True Blue hadde sin debut og til tross for diverse lydproblemer gjorde vi en grei jobb og sitter igjen med erfaringer rikere! Moro var det i allefall!
Hadde workshop hele uka og tok det så klart med ro. Måtte legge meg ned pga kynnere noen dager, men så lenge man lytter til kroppen går det fint. Jentene stellet så godt med meg at det var ikke noe problem heller:)
Vi lærte masse av fantastiske Chris og Ned som var våre workshop lærere!
Så stod vi på scenen på fredag med Hemisfair! Tormod og lilletroll kom nedover for å heie og det var knall koselig! En liten familie ferie på det blide sørland er alltid hyggelig:)
Må jo vise oss litt frem også!





La merke til på bildene at jeg seriøst må la vær å klappe takta på låret. hæhæ gjorde det på nesten alle bildene, så tydelig en gjenganger på hele konserten:P jaja:)


Ellers har man kommet til uke 26 og på barnimagen.com står det følgende:
I dag er det fredag 24. juli.Du går nå i 26. svangerskapsuke og har 106 dager (15 uker) til termin fredag 6. november 2009
Babyen veier nå rundt 750 gram og er 31 cm lang. Mor er verdens beste vugge når hun går omkring, derfor sovner mange av babyene da, for å bli litt mer livatte når mor har tenkt å slappe av:-)
Den begynner å bli ganske frisk i frasparket, og om den har snudd seg med hodet ned kan det kjennes god oppover. Alle sansene er nå ferdig utviklet og babyen vil kunne reagere på skarpe lyder eller skarpt lys utenfra.
Da jeg leste opp dette kunne det jo så klart ikke gå upåaktet hen for han far så lommelykten ble tatt frem øyeblikkelig! Og joda... lillemor begynte med engang å "følge lyset" og det var ingen tvil om at hun snudde, vridde og vendte på seg inni der:) Dette ble så klart også dokumentert!


I bakgrunnen kan man skimte en meget oppgitt vordende mormor som innimellom lurer på hva i all verden vi driver med:) hæhæ
Bobo ligger avslappet mellom knærne til mor på sofaen og sover seg igjennom hele prosessen!


Vi har altså vært på den deilige hytta vår i Hallingdal denne uken og selvom det har regnet og hunder har hatt magesjau har vi kost oss:) Deilig å slappe av sammen og ikke tenke på ting som skal rekkes, telefoner som må tas og debatter som må tas stilling til! Mamma, Tormod, lilletroll og jeg og ikke minst alle dyrene koser oss glugg i filler der oppe og det er virkelig et fristed!
tilogmed Angorakaninen vår Mina har fått egen feriebolig der oppe:



og her nyter hun så klart de glade dager!!
hamsteren Rufus er også med og løper i hjulet sitt lykkelig uvitende om at han egentlig er 30 mil hjemmefra sin vante plass i stua.. hamstere er enkle sjeler ja... ingen tvil om det:)

Bare pusene våre har vært hjemme.. vi vurderte å ta dem med, men frykten for å miste dem der oppe og ikke kunne bli igjen for å lete så lenge det trengs har gjort at de heller fikk leve sommerlivet hjemme med alle fasiliteter i boden ute slik at de kan gå ut og inn som de vil:) De har ikke lidd noen nød akkurat :)
Hundene har også kost seg og da Tormod skulle ta bilde av magen min hoppet Maja opp i fanget og poserte sammen med den! Maja smiler nesten hele tiden så det ser en smule smådumt ut på bilder for noen kan jo tro at hunden leker pitbull, men hun er altså skrekkelig lykkelig i våken tilstand og derfor smiler hun:) En egenskap hun har fått av sin mamma Kaisa som dog ikke er fullt så gal i smilemuskelen som Maja er:)
Iallefall! man kan trygt konstatere at i uke 26 er magen like stor som maja på sine 24 cm og 2,8kg:)

1 kommentar:

  1. Så herlig at dere har kost dere! Bare bli på hytta dere, no stress. :-) Men er jo stille og kjedelig her uten dere da...

    SvarSlett