torsdag 27. august 2009

UKE 31!!! juhu!!! bare 9 uker og noen dager igjen!:)

på barnimagen.com står det følgende:

Nå har babyen din blitt ca 37cm lang og veier ca 1300g. Babyens hud er rosa og begynner å bli glattere fordi underhudsfettet har begynt å komme. Pupillene reagerer på lys og babyen merker hvis det kommer sollys på mors mage.
Babyens hjerte slår med mellom 110 og 160 slag i minuttet. Takten kan variere kraftig og det er helt normalt når babyen er så liten som den er nå.
Nå når livmoren din midt mellom navlen og brystbenet.

Formen er grei egentlig nå som jeg har trappet ned tempoet hundre hakk. er kjedelig som et lite helvete, men hva annet kan man gjøre da? jo, pusse opp stue!! hæhæ
Strålende vettu! Stua er nå nesten ferdig og alt som mangler er noen lister hist og pist. Bøker skal stables i hylla si i dag og bilder ble hengt opp i natt. stolen min skal på plass i lesekroken så jeg får egen bibliotek avdeling:)
Blir så fint atte!

Var hos mamma i går og prøvde hallingstakken hennes. Er ikke så lett når folk finner ut at de skal gifte seg sånn noen uker før termin og man vil helst møte i noe annet enn en søppel sekk! Enn så lenge passer den over vomma og det ser ut til at man skal representere dalenes dal på tinghuset om noen uker:)
Tok noen bilder av prøvingen med mobilen til mamsen, så kvaliteten er heller laber, men man ser i allefall hvor stor magen har blitt, hvor lite skjorta egentlig passer og hvor perfekt hallingstakk er for gravide tjukkinger:D






OG så må man jo fortelle at han far har kjøpt seg BLIMP.... ja nemlig.. alle skjønte hva det var.... vel.. det ser ut som en halvdau grevling og kan festes på kameraet hans slik at han får bedre lyd og uten skurr og ting.. tror jeg...
den var i allefall møkk dyr og ble øyeblikkelig trukket av på regnskapet hans over hvor mye han kan bruke på dill i forhold til mine kjøp av hund:)
hehe
Den ble godt brukt på flyshowet på Rygge i helgen og jeg måtte bare legge ut bildet av verdens vakreste, som ser ut som en unge i godtebutikken der han står i blesten med blimpen sin:)
Blimpen er det grevling tingen over kameraet...:P

2 kommentarer:

  1. Ikke rart Tormod er blid...han har kjøpt seg ny blimp og han har ei kjærring med en fin stor rund mage som inneholder hans eget lille krapyl.

    Du ble fin i stakken Guro ;)

    SvarSlett
  2. Dæggen som den magan har vokst!!! 9 uker til deres egen blimp kommer ja... Tida går kjapt gett!

    SvarSlett