mandag 20. april 2009

Mandag og blues?

Mandag er en deilig dag når man har fri!!!!!
Når man derimot har en syk mann så man må stå opp allikevel og stresse til barnehage for å hente barn... jaja.. da blir det so som so med monda`s fri!
Men nå er den i allefall over:)
har fått gjort en del i dag altså! Badet og stellt de to minste snuppene og tatt noen bilder av dem som ligger ute på databasen og som imorgen skal inn på hjemmesiden. er noe skikkelig plunder å få dem inn bare så gjør alltid det sist:)
Så har man betalt regninger til øyet blir stort og vått.... og meldt på til utstillinger fremover så øyet igjen ble stort og vått.... bah! NKK bør være stinn av gryn altså! Er ikke den billigste hobbien man har akkurat! Men men...

Barna var snille på teater øvelse idag og lillemor som var med siden far ligger syk hjemme var eksemplarisk! Ingenting er bedre!:)
Hun må bli med meg i morgen også når jeg har korøvelse med koret mitt. kan ikke være hjemme akkurat for da har de ingen dirigent og det er jo en smule kjipt:P
så først i stallen og så på kor:) Tirsdagene er fulle fremover:D

Har ringt og bestillt time til UL i dag også!!! JUHUUUU
så onsdag 13.15 skal vi inn og se på bilde av babyen igjen:D Gleder meg til å se om alt er bra og kanskje vi tilogmed kan få høre litt hjertelyd?:)

Lover å oppdatere med bilder her på onsdagen:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar