torsdag 1. oktober 2009

Oktober er her og vi er i uke 36:)

HØSTEN ER HER HOS OSS!!!
tallet er virkelig 36 idag:) er i termin uke 36 og 36 dager til termin:D
JUHU!!!!

På barnimagen.com står det følgende om denne uka:
Babyen begynner å få det trangt og krøker seg sammen. Bevegelsene blir også roligere fordi det er liten plass. De allerfleste kjenner det som store bevegelser hvis babyen snur seg fra den ene siden til den andre eller fra seteleie til hodeleie.
Du begynner kanskje nå å merke at du begynner å bli klar til å føde. Du er klar til å føde fordi du er lei av å være gravid og svær, lurer på hvem den lille personen inni deg er, men er kanskje ikke helt forberedt på selve fødselsprosessen ennå? Dette er en litt ambivalent tid. Du puster lettet ut hver gang du hører om noen som har født lett som bare det og lukker ørene når du hører om de som har slitt ganske kraftig. Husk at enhver fødsel er særs individuell!
Det aller første tegnet på at noe så vidt er i ferd med å skje er at slimproppen går - hos noen. Det kan allikevel gå ytterligere inntil en måned før du begynner å føde.
Kraftigere kynnerne er forvarsel om hva som skal skje, og de er med på å gjøre deg klar til å føde ikke minst mentalt, men også fysisk. Det at du er forberedt oppe i hodet ditt på fødselen er også viktig. Hvis du ikke har født før er det vanskelig å forestille seg det, det er godt da å vite at riene bygger seg opp slik at du venner deg noe til smerten underveis. At det går an å få god jordmorhjelp og at slutt resultatet er en fantastisk liten unge i dine armer!!!

Knall koselig lesning spør du meg:D
Hatt en strålende start på dagen og da også oktober måned:) Våknet klokka 8 UTEN VONDT NOE STED!! Fantastisk deilig etter å ha følt seg som en skureklut i noen uker!
Fikk koselig besøk på morgen kvisten også faktisk! Den ene rådyrbukken vi har fulgt fra vi flyttet inn for halvannet år siden har nå blitt stor flott gutt og gikk rundt husveggen her i dag tidlig. Til slutt la han seg ned i gresset og hvilte i morgensolen i noen timer helt til jeg ikke hadde samvittighet til å la hundene være inne uten å få tisset lenger. Da løp han så klart opp i skogen igjen, men han kommer nok tilbake:) For noen kvelder siden jaget han Selma ut av skogholtet hvor jeg tømmer kanin og kylling strøet fra burene så han beskytter maten sin godt:P Selma er tydeligvis mindre skummel enn krøllene. hæhæ kan ikke skjønne det:)

Fikk i allefall tatt noen bilder av han som så klart må legges ut:)



Lilletrollet har i skrivende øyeblikk kommet seg ca en halvtime på vei til hytta vår i Hallingdal sammen med mormor og tante Rin på høstferie. Blir langhelg alene på far og meg og vi synes allerede det er stille og tomt her i huset:S

Fant et bilde på mobilen til Tormod som jeg tok forrige uke. Har sett på alle bildene av Tonje at hun ser så streng ut så jeg skulle da forsøke å smile på magebildene mine.. hæhæ noe som resulterer i at man så klart ser ut som en nepe:P hæhæ



Magen har sunket endel nå og mamma bemerket det i dag når hun var her for å hente lilletrollet. Så da er vel det er tydelig tegn på at det nærmer seg slutten da:)



ÅÅÅ JEG ER SÅ SPENT!!!!:)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar