tirsdag 13. januar 2009

dag 3

Våknet av Kurt Nilsen på mobilen som kunne fortelle at det er never easy this way.... No shit Sherlock!!!!!!!
Allikevel er jeg takknemlig for at det har gått så fort... og takknemlig for at jeg OVERHODET ikke vet hvordan utfallet kommer til å bli..
Nok av dem på barnløse forum som er igang med 15. forsøket og har brukt mange hundre tusner på dette.... Turer til Spania med eggdonor og reiser til Russland for å få satt inn et friskt egg.
Dårlig spermkvalitet blir jo blåbær i forhold....
Allikevel er det jo sykt hvor langt forskningen er kommet. Ikke at jeg skal brodere ut mine personlige meninger om emnet, men er jo sånn sett utrolig at man for 250 000 og en tur til Russland, kan få bestemme hva slags kjønn babyen skal ha.. DNA tester avgjør hva slags egg som skal settes inn. I lengden er jo dette egentlig et luksus problem, men i tillegg til kjønnsbestemmelse, kan de parene som kun kan få gutter eller kun jenter ha mulighet til å bære frem et barn hele svangerskapet. Tenk så fortvilende å vite at kroppen ikke klarer å bære fram jenter og gleden over å være gravid forsvinner i fortvilelsen av å ikke vite om det er en gutt og om man kommer til å få et levende barn..
Veien er lang for mange og man kan jo bare håpe den ikke blir lang for oss. Vi har for lenge siden bestemt av vi skal koste på oss disse tre forsøkene og så blir det med det.. Lommeboka sier automatisk stopp for flere. Vi kommer uansett til å ha barn i livet vårt og det er mulig adopsjon blir aktuellt med tiden.. Akkurat nå frister det overhodet ikke, for bare saksgangen gjør meg kvalm. Men ting kan jo endre seg når man sitter med tre mislykkede forsøk bak seg..

Er i allefall på dag 3 i dag og glemte sprayen hjemme. Tok en tur til HegeB for litt skravlings og igjennomnussing av lilletrollet så 15.00 sprayen ble inntatt 16.30... Håper ikke min evne til uorganisering kommer til å fortsette.... Burde strengt tatt limt fast sprayen til trynet med superlim... eller i det minste med gaffa..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar