onsdag 11. februar 2009

Haugesund!!!

ja så var vi her da....

Kom opp i natt med fly og sovnet direkte på hotellrommet...

Våknet halv 8 og var litt små nervøs må man innrømme:) Spiste deilig frokost på hotellet og gjorde oss klare til å dra. Og så var vi der... Hausken.. Søte snille damene kom med scrubs og morfin til meg og så var man igjen tilbake til følelsen av å være på Golsfjellet med Supermusene etter en halv flaske tequila:P
Uttak gikk forsåvidt greit.. 30 cm lang og 2 mm tykk nål er ikke akkurat å anbefale, men jeg overlevde nå engang.
De fant 5 eggposer, men fikk bare ut 4 egg. Er litt skuffet egentlig, for gjennomsnittet er 8...:(
Men, som legen sa.. alt man trenger er ett bra egg! Eller to da.. for vi vil sette inn to.
har sovet ut rusen fra morfinen hele ettermiddagen og ligger her med et underliv som nå skriker av smerte.. nok en gang.. dette hadde vært enklere med en flaske rødvin og noe stearinslys!!!!!!

Tormod stakkars kjeder seg nok her jeg ligger og små sover hele tiden- han har vært en tur på clas ohlson og nå skal han teste ut badefasilitetene her på hotellet! jeg får jo hverken badet eller gjort noe småtriks uansett. så det blir babyforum og pepsi max på mor i senga mens far leker badeand:)

Får beskjed i morgen om eggene har blitt befruktet eller hva, så enn så lenge er det ikke mye annet å gjøre enn å vente...

1 kommentar:

  1. Hei Guro :)
    Tenker sååå mye på dere nå.. er jo innmari spennende og håper de eggene de har tatt ut gjør jobben sin .. Ønsker deg god bedring og fortsatt lykke til de neste dagene :) vi krysser fingre og tær hele gjengen på jobben.. du blir snakket mye om :)vi er spente alle man :) lykke til i morgen :)

    SvarSlett